Partizan i Zemun, bitka treća! (18,30 – Mogući sastavi)

Sšprtski žurnal piše…

Igre po sistemu toplo-hladno, rezultati znatno ispod nivoa Partizana, što se odražava na celokupnu atmosferu oko kluba, crno-belu jesen čine nezadovoljavajućom. Prilika da se situacija u Humskoj delimično popravi su poslednje tri jesenje utakmice, protiv Zemuna, Rada i Mačve.

Zoran Bata Mirković je na klupi Parnog valjka, u prvenstvu, debitovao upravo u duelu sa Zemuncima u Gornjoj varoši (1:0). Taktiku za okršaj sa plavo-zelenima mladi stručnjak sastavljao je i u osmini finala kupa, takođe u nekadašnjem Taurunumu. Danas na Topčiderskom brdu sledi treća bitka istih rivala.

– Interesantno je da je prethodna dva puta Zemun protiv nas igrao sa dva  različita trenera, sad će ga voditi i treći šef stručnog štaba. Zemunci imaju  iste ili slične igrače kao u prethodna dva meča, ali sa totalno trećom idejom. Pod vođstvom Švabe Đurđevića osvojili su dva boda u poslednja dva meča, nisu primili gol, igraju takmičarski, sa dosta dobrih pojedinaca Mrkaićem, Vukadinovićem, Kukuličićem – kaže Mirković.

Glavnokomandujući na klupi Partizana svestan je da u večerašnjem susretu kod njegovih izabranika može da postoji i problem psihološke prirode:

– Uvek je teško u kratkom vremenskom periodu tri puta pobediti istu ekipu. S obzirom na promene u protivničkom timu moraćemo da drugačije pripremimo utakmicu.