Partizan i u trećem pokušaju bez Dijabatea na Čukarički!

Fudbaler neće biti u kombinaciji za utakmicu u četvrtak iako je spreman, jer nije bo u protokolu prošle sedmice

FK Partizan, Fuseni Dijabate, Bibars Natho

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ponovljeni meč između Čukaričkog i Partizana, zakazan za četvrtak od 17.15 časova (Arena sport Premijum 1), proteći će iz trećeg pokušaja bez – Fusenija Dijabatea. Iako je krilni napadač ovoga puta spreman i mogao bi da pomogne crno-belima, propisi mu ne idu na ruku, jer se radi o utakmici koja će biti nastavljena tamo gde je prekinuta.

Naime, s obzirom na činjenicu da je duel iz prošle sedmice prekinut u 22. minutu zbog nereda na tribinama, usled kojih je došlo i do pražnjenja dela stadiona na Banovom brdu, to automstski znači da se meč nastavlja od pomenutog minuta, a da važi isti igrački protokol.

To automstaski znači da Dijabate u četvrtak ponovo neče biti u kombinaciji za tim, iako je sada u punom treningu, jer trener Igor Duljaj protekle sedmice nije ni računao na njega, pošto se tek vratio u Beograd i ekipu posle petnaestodnevnog “nestanka” koje je u Humskoj očito “gurnuto pod tepih”.

Crno-beli su eventualno u mogućnosti da promene nekog od startera u odnosu na prošli pokušaj odmeravanja snaga sa Čukaričkim, ukoliko se, recimo, neko povredio tokom minule sedmice, ali će se to notirati kao klasična izmena.

Podsetimo, po odluci koja je doneta još prošlog utorka u večernjim časovima, kada se pretpostavljalo da će meč Čukaričkog i Partizana biti nastavljen dan kasnije, ponovljeni duel dva tima biće odigran bez pristustva publike.

Originalni članak; Telegraf.rs