PARTIZAN GORI, UPRAVA SE ČEŠLJA! U Humskoj ne znaju za odgovornost, ubeđuju se da je sve u redu, a realnost može da ih dotuče

U nekom, zamišljenom, paralelnom univerzumu, Partizan nije napravio tri velika kiksa u četiri prve utakmice domaćeg prvenstva, u Larnaki je AEK iz mreže izvadio bar četiri lopte i crno-beli su na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.

A, kako je u realnosti, svako već zna.

Bruka za brukom. Prvo dva remija u Mozzart bet Super ligi, pa onda poraz u tom takmičenju i na kraju (samo za sada je to kraj) poraz i protiv Kiprana.

Navijači besne i ne mogu da veruju šta se dešava u njihovom klubu, a za to vreme, nema prostora za paniku i alarme, tvrde čelnici i trener, Ilija Stolica, nakon užasne utakmice na Kipru.

– Nismo izvukli povoljan rezultat, a mislim da smo ga zaslužili. Bilo je kvalitetnih stvari u prvom poluvremenu, koristili smko slabosti u igri AEK-a, ali nismo uspeli da ih kaznimo. Primili smo golove iz prekida, posle drugih lopti, to je na ovom nivou izuzetno kažnjivo. AEK dva gola iz prekida… Ono što je sigurno, vreme jako teško za igru nije nam pogodovalo, morali smo da napravimo neke prinudne izmeme. Prvo poluvreme je gotovo, okrećemo se pripremi revanša. Siguran sam da ova ekipa ima snage da napravi kvalitetan rezultat i eliminiše AEK u Beogradu pred našim navijačima, na našem stadionu. Bez obzira na sve, moramo da se pregrupišemo i zajedno eliminišemo AEK, to je prioritet svih prioriteta – rekao je trener crno-belih.

Ilija Stolica
FOTO: STARSPORT

U najmanju ruku podjednako ležerno posle utakmice u Larnaki je govorio i Miloš Vazura, generalni direktor ekipe iz Humske.

– Primili smo dva naivna gola iz kornera, igrali smo dobro u prvom poluvremenu. Nismo iskoristili šanse, Rikardo i Vujačić pogodili su prečke i stigla je kazna. Verujem da u Beogradu možemo da prođemo, smatram da smo bolja ekipa – rekao je Vazura.

Isto tako su u Partizanu tvrdili da ne postoji sukob između šefa struke i Ivice Ilieva.

Budalaština!“, poručio je Vazura, a nedugo nakon toga pozicija sportskog direktora postala je slobodna jer je dugogodišnji funkcioner podneo ostavku.

Ivica Iliev, Miloš Vazura
FOTO: STARSPORT

Beži se od istine, samim tim i od odgovornosti i teško je uopšte pomisliti da će takvo ponašanje doneti dobro Partizanu, a u našem, pravom univerzumu, alarmi su se odavno upalili i poslednje što je potrebno jeste ignorisati ih, jer problemi neće otići sami od sebe.

Originalni tekst: Kurir sport