Panter postavio kratko pitanje nakon trijumfa nad Budućnosti: Mislim da vam to sve govori

Punter Budućnost

Foto: ABA league

Nakon trijumfa protiv Budućnost kapiten crno-belih, Kevin Punter, sumirao je utiske za klupsku televiziju.

Američki bek preuzeo je odgovornost kada je bilo najpotrebnije. U poslednjim minutama vezao je pet puta ubacivši dva izuzetno teška šuta. Tada je i Zach LeDay isporučio svoje, a Punter je fauliran na 2,4 sekunde pre kraja pri nerešenom rezultatu. Promašio je prvo slobodno bacanje, ali pogodio je drugo i odveo svoj tim do prekopotrebno trijumfa.

Na ovaj način Partizan je regularni deo sezone završio na prvom mestu. Izgubili su samo dve od 26 odigranih utakmica, te će imati prednost domaćeg terena do kraja takmičenja, pa i u potencijalnom finalu.

“Velika pobeda, veliki uspeh! Samo dva poraza u celom prvenstvu. Kada smo poslednji put bili na prvom mestu” – upitao je Punter, da bi dobio odgovor: “Pre 12 godina…”

“Eto, sve je jasno. Srećan sam što sam prve pozicije ulazimo u play-off. Iako je bila stresna završnica imali smo dovoljno koncentracije kao tim. To je najvažnije, tako smo došli do pobede” – zaključio je kapiten crno-belih.

Partizan će u četvrtfinalu ABA lige odmeriti snage protiv Studentskog centra nakon sezone u kojoj su izgubili samo dve utakmice (Cedevita Olimpija, Crvena zvezda). Oni su sezonu završili na osmoj poziciji uz omjer 11-15. Što se tiče Budućnosti, tim iz Podgorice ide na Megu.

“Velika pobeda, veliki uspeh! Samo dva poraza u celom prvenstvu. Kada smo poslednji put bili na prvom mestu” – upitao je Punter, da bi dobio odgovor: “Pre 12 godina…”“Eto, sve je jasno. Srećan sam što sam prve pozicije ulazimo u play-off. Iako je bila stresna završnica imali smo dovoljno koncentracije kao tim. To je najvažnije, tako smo došli do pobede” – zaključio je kapiten crno-belih.Partizan će u četvrtfinalu ABA lige odmeriti snage protiv Studentskog centra nakon sezone u kojoj su izgubili samo dve utakmice (Cedevita Olimpija, Crvena zvezda). Oni su sezonu završili na osmoj poziciji uz omjer 11-15. Što se tiče Budućnosti, tim iz Podgorice ide na Megu.

Originalni članak Basketballsphere.com