Pandurović: Nadao sam se lakšoj grupi

Izreka je stara, narodna: sedi krivo, pravo zbori. Uz dodatak: i priznaj ono što je bolje od tebe. Otud i nekadašnje veliko Partizanovo golmansko ime, Goran Pandurović, gleda istini pravo u oči kad „meri“ žreb Lige Konferencija.

„Keln i Nica su, po imenima, i ne samo po imenima, favoriti u Partizanovoj grupi. Ako neko dolazi iz lige „petice“, red je i da ga respektuješ, da naglasiš vrednosti, ali, ni po koju cenu da mu se predaš i pre nego što je sve počelo. Pritom, neophodno je, u igri, da ispoljiš ogroman trud, samo tako ćeš zaslužiti sreću, nikako drugačije.

Nadao sam se, ipak, lakšoj grupi, želja mi se, eto, nije ispunila. Posle svega, objektivno, svaki bod u susretima sa Kelnom i Nicom biće veliki bod. Možemo do sutra da diskutujemo o realnosti koja nije Partizanov adut, sve možemo, no, bez doze određenog, kakvog, takvog optimizma ne bi smelo sve da prođe.

Partizan se budi, polako hvata vazduh i zalet, rešen da izađe iz krize, spreman da se izdigne, verujem da će dati maksimum u nadmetanju sa svim protivnicima, među kojima je i Slovačko. Srećno! Napred, Partizan!“ rekao je Pandurović za Sport Klub.

Originalni članak Sport Klub