Oženio se mlad i voleo je do poslednjeg daha: Ljubavna priča Dejana i Nataše Milojević

Supruga Dejana Milojevića bila je njegova najveća podrška

Legendarni košarkaš i trener Dejan Milojević danas je ispraćen na večni počinak.

Sahranjen je na Novom bežanijskom groblju u 47 godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Natašu i dvoje dece, kao i brojne prijatelje i kolege iz sveta sporta.

Slavni sportista, čiju je karijeru obeležio KK “Partizan” i igrao je u više zemalja i liga, umro je u Americi, gde je u poslednje vreme radio u Golden stejt voriorsima.

Njegov poslednji klub priredio je pred meč s Atlantom dirljiv oproštaj od Milojevića, a iza klupe sedeli su članovi njegove porodice.

Bili su tu supruga Nataša, sin Nikola i ćerka Maša, koji su uz suze ispratili taktove himne Srbije i potresni govor trenera Stiva Kera.

Supruga Dejana Milojevića bila mu je najveća podrška

Slavni srpski sportista godinama je bio u skladnom braku, a svojevremeno je u intervjuu ispričao da nikada nije zažalio zbog odluke da rano stupi u bračne vode.

– Oženio sam se mlad, sa samo 23 godine i nikad se nisam pokajao. To je jedna od boljih stvari koju sam uradio u životu. Moja supruga je zaslužna za uspeh u mojoj karijeri – objasnio je košarkaš.

 

Par se navodno upoznao na neuobičajen način, a spojio ih je – pas.

 Dejanova majka je jedno vreme držala pomerance.

– Nije to ona radila zbog novca već iz ljubavi prema životinjama. Jednog dana u njihov dom je došla Nataša s namerom da kupi psa. Tu u kući je upoznala Dejana, planula je ljubav, venčali su se i dobili decu. Taj pas je postao njihov kućni ljubimac koga su svi obožavali – rekao je prijatelj blizak porodici Milojević za Republiku.

On je dodao da je u pitanju bila velika ljubav.

– Dejan i Nataša su se mnogo voleli. Ona je nežna i osetljiva… Ovo je tragedija… . Ne znam kako će ona sve preživeti – istakao je.

Originalni članak: Hellomagazin.rs