Ovusu: Za nas je svaka utakmica finale

Fudbaler Partizana Leonard Ovusu izjavio je da je za igrače crno-belih svaka od narednih 15 utakmica u Superligi Srbije finale.

Ovusu je u zimskom prelaznom roku stigao u Partizan. On je naveo da je oduševljen što saradjuje sa trenerom “crno-belih” Igorom Duljajem.

“Bio je neverovatan fudbaler, ne samo što je sjajno čuvao Zinedina Zidana, već i ostale ‘Galaktikose’, to su bili izuzetno talentovani igrači. Igrao je na istoj poziciji kao ja i u prilici je da mi kaže uradi tako, nemoj ovako, to mi izuzetno pomaže da se prilagodim. Možda moje pozicioniranje u odbrani ili u napadu, primanje lopte ili duge lopte… On najbolje zna kako treba da sve to uradim jer je igrao na baš toj poziciji, tako da za mene je saradnja sa njim fantastična”, rekao je Ovusu za Partizanov podkast.

Partizan se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli SLS sa 56 bodova.

“Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu, ne želimo da se zanosimo previše unapred, jer dešavaju se utakmice poput prethodne, gde ne može da se igra fudbal. Naravno, ima i utakmica gde te sve ide, kontrolišeš loptu, igraš kako želiš, i zato idemo korak po korak ka ostvarenju svega onoga što mi i navijači želimo. Za nas je svaka od narednih 15 utakmica finale”, dodao je fudbaler Partizana.

On je pozvao navijače da podrže fudbalere crno-belih.

Moja poruka navijačima je da nas podrže, uverio sam se na prošloj utakmici kada je onakva podrška emotivno i psihološki te guraju napred, daju ti energiju i snagu da ostvariš još više. Zato ih molim da dodju i da nam daju podršku, jer to nam je potrebno. Nekada su teške utakmice i treba ti vetar u ledja, potreban ti je neko da ti kaže ‘možeš ti to, ajde’, to je ono što navijači mogu da nam donesu“, zaključio je Ovusu.

Partizan će u subotu od 18.30 časova na svom terenu dočekati Železničar u 23. kolu SLS.

Originalni tekst B92.net