Otkriveno – Do kada će Obradović ostati u Partizanu? “Voleo bih da to potraje što je moguće duže”

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković zajedno su gostovali na TV Prva gde su govorili o brojnim temama.

Obradović i Stojković su ove godine posle dugog niza godina odlučili da se vrate u Srbiju i rade u Partizanu, odnosno reprezentaciji Srbije. Pozitivni rezultati se nižu, a posebno se ističe plasman “orlova” na Svetsko prvenstvo u fudbalu Dragana Stojkovića. 

Tek su došli, a već se dolazi do pitanja do kada bi ostajali… U smiraju emisije, dvojica stručnjaka iz različitih sportova, govorili su na tu temu.

“Ja bih voleo da ostanem što duže. Izuzetno sam srećan i zadovoljan. Imam priliku da radim sa divnim ljudima, kako od stručnog štaba, tako i od igrača. Imate teže situacije tokom sezone, ali sve se rešava razgovorom. Ne verujem u novčane kazne i nikada za ovih 30 godina nikada to nisam uradio. Naravno, ima burnih situacija i biće ih. Uživam u svakom trenutku i voleo bih da to potraje što je moguće duže”, kazao je Željko Obradović.

Originalni članak: Sportske net