Otaš otkrio ”valjevsku podvalu”: ”Koš je bio kriv, samo je Dule Vujošević to primetio!”

Nekadašnji košarkaš otkrio zanimljivu priču iz Valjeva.

Tokom prošle godine su mnogi bivši košarkaši gostovali u popularnom ”Jao Mile” podkastu, a onaj koji je izazvao najveće interesovanje gledalaca je Nikola Otašević, nekadašnji košarkaš Budućnosti, Hemofarma, MZT-a, Metalca, užičke Slobode i mnogih drugih klubova.

On se pokazao kao prava enciklopedija zanimljivih košarkaških anegdota, pa je ponovo gostovao tokom aktuelnih praznika.

I ovoga puta je imao mnogo toga da ispriča iz svoje zanimljive košarkaške karijere, a ovde smo izdvojili njegovu priču vezanu za sezonu 2014-15, kada je branio boje valjevskog Metalca.

”Niko ništa nije očekivao, a dobra ekipa. Vlada Đokić trener, sezona 2014-15. Ta ekipa se držala dobro, došao nam je Džeri Jeremić, onda Kareli, Prota, Ljubičić, Majstorović, Jevtović, Kutlešić, Dunđerski… Ekipa ništa na papiru, ali na kraju smo bili peti. Kod kuće smo sve ove jake pobeđivali.

Znaš kako smo pobeđivali? Tako što je jedan koš bio kriv i u drugom poluvremenu smo stalno trpeli šut sa te jedne strane. To je neverovatno. Dobili smo tako Cibonu, Budućnost, Cedevitu. Puštali smo stalno protivničke igrače da šutiraju s te strane gde je bio viši obruč.

A jedini koji je odmah primetio da je koš kriv je Dule Vujošević. Partizan je došao veče pred utakmicu, a Dule kaže: ‘Ovaj koš je kriv”’, otkrio je Otašević, a kompletno njegovo gostovanje kod ”Jao Mileta” možete da pogledate na sledećem linku:

https://youtu.be/MRkwty6Xqdk

Originalni članak: Sportske net