“ONO NISMO BILI MI!” Željko Obradović i posle rapsodije – bez euforije, Naneli presrećan, MVP Ledej u stilu “sve je to normalno”

ASVEL i Partizan su se sastali u 2. kolu Evrolige, a imajući u vidu konačan rezultat, i ne čudi reakcija trenera crno-belih, Željka Obradovića.

 Partizan je kao gost nadigrao Asvel, posle čega je Obradović za Evroliga TV istakao:

– Važno je bilo zadržati koncentraciju i u 2. poluvremenu. Sve počinje u odbrani, a onda treba biti pametan u napadu. A ako to prenesete na nastavak meča, to je onda prava stvar – rekao je strateg crno-belih.

A dok je Džejms Naneli (sa 17 poena najefikasniji igrač utakmice, uz šest asistencija) istakao da prošle nedelje Partizan nije pokazao pravo lice, za razliku od sada (citat: “Ono nismo bili mi!”), Zak Ledej je, kao najkorisniji košarkaš meča, ovako sumirao utiske:

– Počeli smo i prvo i drugo poluvreme odlično, a to je energija koju treba preneti i na naredne nedelje, jer nas čeka naporna sezona. Mislim, najvažnije je izaći i zaigrati od samog početka jako. To i radimo otkako smo stili u ovaj klub. Sve ostalo se, prosto, samo nadoveže – rekao je Ledej, koji je uz 13 poena imao i sedam skokova, po dve blokade i asistencije, te jednu ukradenu loptu. – rekao je Ledej.

Originalni članak: Novosti.rs