Odbojkaši ostvarili pobedu u meču koji je obeležio četvrti set, čak 72 poena!

Odbojkaši Partizana posle ogromne borbe, uspeli su da savladaju ekipu Ribnice u domaćem šampionatu, a posebno je u oko upadao rezultat poslednjeg, četvrtog seta tokom kojeg su odigrana čak 72 poena – 3:1 (23:25, 25:22, 25:21, 37:35).

Prvi set pripao je gostima iz Kraljeva, koji su vodili kroz dobar njegov deo i u nekim navratima su imali i po +6. Dosta sporo je Partizan otvorio meč, uspeo je da se probudi tek na kraju seta, ali nije uspeo da spasi drugu set loptu, pa je Ribnica ipak uzela ovaj deo igre.

Drugi deo igre je Partizan uspeo da prelomi njegovom polovinom, kada je otišao i sam na +5, a potom nije dopuštao gostima iz Kraljeva da se vrate natrag.

Interesantan je bio i treći set. U njemu je Ribnica vodila i diktirala tempo sve do pred samog kraja, a onda se desila ogromna serija Partizana. Crno-beli su od 22:21 došli do 25:21 i poveli sa 2:1.

I onda – četvrti, epski set. Čak 72 poena su odigrana, ništa nije moglo ni da se nagovesti… Devet meč lopti je imao Partizan, a četiri set lopte Ribnica. Ipak je na kraju crno-beli tim prevagnuo i odneo pobedu.

Partizan je sada skočio na drugo mesto na tabeli sa skorom 11-5, dok je Ribnica ostala na 10. mestu sa 5-11.

Originalni tekst Sportske-vesti.rs