Obradović: “Ne znam koji put gubimo meč zbog loših odluka u napadu”

Nije mogao Žoc da bude zadovoljan

Foto: Youtube / Anadolu Efes / Printscreen

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Anadolu Efesu u utakmici 10. kola Evrolige, čime su ponovo propustili šansu da dođu do “neutaralnog” skora u elitnom takmičenju – 100:96.

Kao da smo iznova gledali meč sa Olimpijakosom, jer je ponovo Partizan imao +10 pred poslednju deonicu, a na kraju je izgubio meč.

Trener Željko Obradović istakao je da je njegov tim izgubio zbog loših odluka, pre svega u napadu i zbog čak 20 izgubljenih lopti.

– Verujem da je ovo bila dobra utakmica za navijače. Oba tima su igrala sa dosta uspona i padova i žao mi je zbog mog tima, jer smo uspeli da se vratimo i da povedemo. Ovo je ne znam koji put da smo izgubili meč zbog loših odluka u napadu i dali smo previše šansi protivniku da trči. Imali smo 20 izgubljenih lopti večeras, to je previše, mislim da je to bio glavni faktor večeras. Čestitke Efesu i posebno Erdemu Čanu za utakmicu koju su odigrali i želim im sve najbolje. Naravno, želim da zahvalim i navijačima Partizana koji su došli večeras da nas podrže – naglasio je Obradović.

Originalni tekst Telegraf.rs