Obradović na okupljanju otkrio Partizanov plan za nastavak prelaznog roka!

Trener crno-belih veruje u postojeći igrački kadar.

Košarkaši Partizana u ponedeljak su počeli sa pripremama za novu sezonu. Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović okupio je danas crno-bele košarkaše, koji će u narednih 15-dana raditi u Beogradu, posle čega bi trebalo da se krene sa prijateljskim utakamicama.

Danas je prvi trening, nedostaju nam četiri igrača. Aleksa je tu, ali ne može da trenira, Glas je posle igranja za slovenačku reprezentaciju ostao i dobio tretman od njihovog saveza da sanira povredu, dok su Jam Madar i Janis Papapetru sa njihovim nacionalnim selekcijama – rekao je na okupljanju trener Partizana Željko Obradović.

Crno-beli su ovog leta pojačali igrački kadar povratnikom Danilom Anđušićem, kao i zvučnim strancima Danteom Egzumom, Džejmsom Nanelijem i Janisom Papapetruom, a o aktivnostima u nastavku prelaznog roka Obradović je rekao:

– Nemamo ništa u planu, u ovom trenutku ćemo da vidimo ove igrače kako izgledaju. Celo leto sam bio u kontaktu sa svima, mnogi od njih su trenirali, imali su male pauze i to je dobro. Videćemo u kakvom su stanju, odgovore na sva pitanja uvek daje sezona. Videćemo kako će da izgleda, koliko ćemo dobro da se spremimo i da uđemo u jednu izuzetno važnu sezonu za nas, s obzirom da se Partizan vraća u Evroligu posle toliko godina, uz najveće ambicije u ABA ligi – kazao je Željko Obradović.

Originalni tekst 24sedam.rs