O POVRATKU LJAJIĆA! Petrić progovorio o pojačanjima i onima koji bi da se vrate u Partizan

FK Partizan predstavio je svog novog trenera Gordana Petrića, koji je na klupi nasledio Iliju Stolicu. On se na konferenciji za medije dotakao brojnih aktuelnih tema, a određeni deo posvetio je i pojačanjima crn-belih. 

On je posebno istakao da su neophodna pojačanja u veznom redu, pogotovo u sredini veznog reda posle odlazaka kapitena Saše Zdjelara i Jevtovića.

– Svi to znaju, nije da sad izmišljam neke priče. Dva igrača na sredini terena su potrebna Partizanu. Jedan Zdjelar i jedan Jevtović su otišli. Meni su takvi igrači potrebni. Da li će biti prostora i vremena, da se to napravi, to opet zavisi od ljudi iz kluba. Ali trener kao trener, ja sam bio čovek koji je bio u vrhu 2007. godine. Svi treneri moraju da se uklope u filozofiju kluba – naveo je Petrić. 

Upitan je i o povratnicima, pre svega Ademu Ljajiću.

– Svi su dobrodošli. Svi bivši igrači koji dolaze u klub moraju da donesu nešto ovom timu. Nisam za dovođenje igrača samo da bi došao, već i da doprinese. Adem Ljajić može da doprinese. Nije imao puno utakmica i ako on dođe, treba da budemo strpljivi s njim i sačekati ga da bude u formi od pre nekoliko godina. Ja sam taj, zajedno s ljudima iz sportskog dela kluba, da ako kažem da su potrebna dvojica igrača na sredini terena, na klubu je da ih nađe, a moje je da odlučim da li će taj igrač da dođe – zaključio je Petrić. 

Originalni članak: Srbija Danas sport