Nismo očekivali da ćemo ovako da ih „rešimo”

Nenad Živanović iskreno posle pobede

Dočekale su odbojkašice Partizana svojih „pet minuta”. U 16. kolu superligaške misije, stigle su do prve pobede u drugom delu prvenstva, a ukupno pete. U prethodnim mečevima namučile su ekipe TENT-a, Železničara i Srema, ali nisu uspele i da te utakmice završe u svoju korist, međutim, nisu posustale.

Skupile su snage i spremne dočekale Subotičanke u dvorani „ Aleksandar Nikolić”, odakle su izašle kao pobednice 3:0. Neki bi rekli neočekivan rezultat, ali Nenad Živanović, trener crno-belih, svestan toga, otkrio je da iza pobede stoji mnogo više:

– Ne mogu da kažem da sam iznenađen, ali nije baš i da sam očekivao ovakvu utakmicu. Spartak ima dobru ekipu, doveli su ozbiljnog trenera i pojačanje iz Kine, nismo baš u pripremi mislili da ćemo ovako da ih, žargonski, rešimo. Zadovoljan sam što smo uspeli da ih poremetimo servisom, dobro smo radili stvari koje semo dogovorili i na kraju odličan rezultat po nas. Možda niko nije očekivao, ali mi verujemo u to što radimo. Drago mi je da su devojke konačno ukapirale da treba da veruju u sebe i da mogu da odigraju na visokom nivou celu utakmicu – podvukao je Živanović.

Originalni tekst Sportski žurnal