Nikolić: -Niko više u državi ne može da želi pobedu nad Novim Pazarom od nas

Trener Partizana pred nedeljni okršaj sa Novim Pazarom govorio i o sistemu takmičenja i deljenju bodova pred plej-of

-Leonardo da Silva ne igra zbog četiri žuta kartona.
Osim njega imamo još neke kadrovske dileme kao na primer sa Miroslavom Vulićevićem koji je od svih povređenih najbliži tome da se vrati u ekipu. Marko Jevtović je nešto dalje, a Nemanja Mihajlović koji je takođe bio povređen tokom nedelje se u procesu oporavka nalazi negde između njih dvojice.

Kada se osvrnemo i vidimo gde smo bili pre dva meseca i pogledamo gde smo danas, može se reći da smo napravili veliki pomak u rezultatskom smislu. Stigli smo do drugog mesta na tabeli, što nas naravno ne zadovoljava jer želimo da skočimo još jednu poziciju više, ali ne treba zaboraviti ni činjenicu da ima još dosta da se igra do kraja jeseni, ali i u nastavku sezone. Kada je reč o načinu igre itekako postoji prostor za napredak zbog čega bolji prikaz očekujem već u nedelju protiv Novog Pazara.

Posle ovog kola igraće se još 22 i zato nije ni vrme ni mesto da se sada svode ikakvi računi. Podsećam još jednom da je Partizan zvanično bio jedini protiv podele bodova u plej-ofu koja nam u ovom terenutku, ponavljam samo u ovom trenutku odgovara. Možda nam već za tri kola ta podela neće odgovarati.

Niko više u državi ne može da želi pobedu nad Novim Pazarom od nas. Predstojeća serija ne može da bude odlučujuća kada je u pitanju ishod prvestva, ali može da donese zaplet i upravo zato kažem da nam za tri kola možda ovaj sistem neće odgovarati.