Nikola Antić: Titula pa Liga šampiona!

Nikola Antić, defanzivac Partizana, veruje da crno-beli mogu da zadrže lidersku poziciju

Jedan od najstandardnijih igrača Partizana u prvom delu šampionata bio je Nikola Antić. Iskusni levi bek dao je ozbiljan doprinos rezultatima Parnog valjka, koji se trenutno nalazi na liderskoj poziciji sa bodom više od Crvene zvezde.

– Uvek je nezgodna prva utakmica sa kojom počinjemo  takmičenje, nevažno da li je jesen ili proleće. Nekako uvek moramo da se maksimalno naštimujemo. Neće biti lako protiv Javora u Ivanjici. Naš prvi rival ima dosta kvalitetnih igrača i moraćemo da se pošteno oznojimo kako bi došli do bodova – smatra Antić.

Pouzdanom defanzivcu ne smeta to što crno-bele niko nije video kao prvoplasirane i što će pritisak i očekivanja biti na višem nivou nego ranije.

– Nemam problem sa tim, što se više penješ, ranac je teži, a vazduha sve manje ima. Naravno da će biti više pritiska i tenzije. Takve stvari neće uticati na ekipu, mi smo skromni, vredni momci, ali i sposobni da u kontinuitetu pokazujemo dobre igre, osvajamo bodove. Želimo da osvojimo titulu i da sledeće sezone igramo u Ligi šampiona.

Originalni tekst: Sportski žurnal