Nije samo Saldanja, Duljaj otkrio novi problem pred Surdulicu!

Ipak, ima i dosta pozitivnih stvari.

Posle pobede Partizana nad IMT-om u Humskoj od 5:2, trener crno-belh Igor Duljaj je izneo svoje prve utiske pred kamerama TV Arena sport. Poseban razlog za zadovoljstvo mu je to što su čak trojica novih igrača postigli golove na debiju za Partizan – Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung-džun Goh.

“Želim da pohvalim obe ekipe, kolegu koju igrao hrabro, postigli su dva gola. Bili smo nervozni kada su smanjili na 3:2. Ono što me raduje što su svi debitani postigli golove i postali ljubimci navijača Partizana. Hvala svima koji si došli. Ima još dosta prostora za naredak”, izjavio je Duljaj.

Međutim, ovaj trijumf je i u senci povrede najboljeg strelca Partizana i Superlige, Mateuša Saldanje, koji je posle pola sata morao da izađe iz igre. To, međutim, neće biti jedni kadrovski problem za Duljaja pred naredno kolo i gostovanje u Surdulici.

“Saldanja je dobio jak udarac u zadnju ložu. Nadam se da nije ništa strašno, ali brine me što je Nikolić dobio četrvti žuti karton i neće moći da igra protiv Radnika u Surdulici”, otkrio je Duljaj.

Ipak, večeras su kaznu zbog kartona odradili Bibars Natho i Nikola Antić, pa će se njih dvojica vratiti u konkurenciju za sastav tima.

Originalni članak Sportske net