Neraskidiva veza – Partizan i Saša Ilić

Parni valjak nije zaboravio na legendu, pa mu je putem društvenih mreže čestitao veliki uspeh

Svojevremeno je Danko Lazović izjavio: „Svi smo mi ostali nosači trake, jedino Saša Ilić kapiten“. Rečenica koja dovoljno opisuje kakav je Ilić ostavio trag u Humskoj ulici.

Posle blistave fudbalske karijere, rekorder po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu oprobao se u trenerskom poslu. Bilo je mnogo skeptika, međutim, nekadašnji vezista ih je razuverio tokom mandata na klupi Čukaričkog, a pogotovo epizodom u Bugarskoj, koja još traje.

Sašin CSKA iz Sofija uspeo je da stigne do titule jesenjeg prvaka posle velike borbe sa Ludogorecom. Popularni Armejci završili su prvi deo sezone na čelu karavana, sa bodom prednosti u odnosu klub iz Razgrada i nema sumnje da ih očekuje velika borba za tron u bugarskom šampionatu na proleće.

Parni valjak nije zaboravio na legendu, pa mu je putem društvenih mreže čestitao veliki uspeh. Ilić se srdačno zahvalio nekadašnjem klubu na svom Instagram profilu.

CSKA pod Sašinim vođstvom postao je prepoznatljiv po granitnoj odbrani, tim iz glavnog grada Bugarske primio je svega devet golova na 18 mečeva, najmanje od svih klubova u prvenstvu.

FOTO: Tviter/FK Partizan

Originalni tekst Sportski žurnal