Nemanja Živković o povratku u crno-beli tabor: Partizan je moja kuća!

Nemanja Živković o povratku u crno-beli tabor: Partizan je moja kuća!

Da nigde nije kao kod kuće, ovog leta potvrdio nam je Nemanja Živković. Uprkos tome što je prethodno već produžio ugovor sa klubom Slovenj Gradec 2011, u kom je imao odličnu sezonu, na ponudu da se vrati u Humsku 1 dao je potvrdan odgovor. Kod ovog desnokrilnog igrača crno-beli dres budi posebnu emociju, što ne iznenađuje kada se uzme u obzir da je veći deo svoje dosadašnje karijere proveo na Banjici.

,,Iza mene je dobra sezona, tokom koje sam bio jedan od najboljih igrača svoje ekipe. Međutim, nisam se baš snašao u Sloveniji kada je u pitanju život van terena. Sa druge strane, Partizan gledam kao svoju kuću, a ljude u klubu kao porodicu. Maksa (trener Nenad Maksić, prim. aut) i Sale (sportski direktor Aleksandar Blagojević, prim. aut) me toliko dugo poznaju, kao da sam im stvarno ukućanin. Naravno da je jedan od razloga mog povratka i to što će klub igrati SEHA ligu, ali za mene zaista nema lepše stvari nego obući crno-beli dres i izaći na teren. Ljubav prema klubu je prevelika, što sam ranijih godina i dokazivao“, istakao je popularni Žile.

Kada su u pitanju očekivanja i ambicije kluba u predstojećoj sezoni, uprava Partizana vredno je radila na rosteru, koji će konkurisati za trofeje.

,,Mislim da u domaćim takmičenjima imamo ekipu za bar jedan trofej, možda čak i oba. SEHA liga će biti jedno lepo iskustvo za sve nas, naročito za mlađe igrače, i jako mi je drago što će mladi momci imati priliku da igraju protiv vrhunskih evropskih klubova“.

Izabranici Nenada Maksića počeli su pripreme drugog avgusta.

,,Radi se dobro. Naš kondicioni trener ne gubi vreme i sprema nas fenomenalno. Atmosfera je odlična i na terenu i van njega, što je razlog više da pozovem navijače da u što većem broju dođu na svaku utakmicu. Uželeli smo se publike, a siguran sam i oni nas. Sve za ljubav, sve za Partizan“, poručio je Živković.

Zvanični sajt RK Partizan