Nemanja Miletić – Derbi je sve pokazao, ovi momci zaslužuju titulu! (VIDEO)

Gost Partizanovog podkasta bio je Nemanja Miletić, nekadašnji fudbaler i ljubimac Grobara. Trenutno brani boje Omonije na Kipru ali je i dalje u svakodnevnom kontaktu sa bivšim saigračima i trenerima, prati svoj Partizan i zauvek ostaje deo crno-bele porodice.

Prisetio se nedavnog derbija i potcenjivačkih izjava iz redova Večitog rivala koje su mu prethodile kao i njegove reakcije nakon što je Partizan zasluženo pobedio:

-Stvarno sam se začudio i iznervirao, ni protiv koga ne treba da daješ takve izjave a kamoli protiv Partizana, pogodilo me je to i nakon pobede sam morao da napišem taj komentar (Bukari jak igrač, al u novinama). To je bilo nepoštovanje prema Partizanu, da li igraš protiv Mančestera ili najmanjeg tima ovde na Kipru treba imati poštovanje. Nadao sam se i verovao da će se okrenuti na našu stranu kao što se na kraju i desilo.

Otkrio je svoja očekivanja od ove sezone:

-Ostaje nam da verujemo, da svi momci budu zdravi, da se drže na okupu, da budu tim, mislim da će ove sezone osvojiti titulu, ovi momci to zaslužuju.

Uporedio je dolazak reprezentativca Južne Koreje Goha sa dolaskom Asana:

-Najbitnije je da se on oseća kao da je kod kuće, da se oseti kao da je tu već duži period. Adaptacija može da bude teška ako te ne prihvate saigrači. Neće biti problema ni sa Gohom, sličan je to mentalitet kao sa Asanom koji se sjajno snašao.

Zvanični sajt FK PARTIZAN