Natho: Sami smo sebe stavili u tešku situaciju, ali uspeli smo da se vratimo

Partizan je sinoć posle preokreta slavio sa 3:2 u meču šestog kola Super lige iako su crno-beli gubili 0:2

ФОТО: ФК Партизан

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da su crno-beli odigrali tešku utakmicu protiv IMT-a i dodao da je ekipa uspela da napravi preokret.

Partizan je sinoć posle preokreta slavio sa 3:2 u meču šestog kola Super lige iako su crno-beli gubili 0:2.

– Ponovo smo odigrali tešku utakmicu! Nismo bili pametni, nismo stvarali šanse i naivno smo primili golove iz kontranapada. Sami smo sebe stavili u tešku situaciju, ali uspeli smo da se vratimo i to je jedino važno – rekao je Natho.

Kristijan Belić je bio jedan od najboljih igrača u ekipi Partizana.

– Bila je dobra utakmica! Pokazali smo karakter na kraju iako smo imali dva gola zaostatka. Nije bila laka situacija, ali smo pokazali od čega smo, vratili se u utakmicu i verovali da možemo da stignemo rezultat. Sa druge strane, svaka čast igračima IMT-a. Pokazali su da imaju kvalitet, iako su mladi. Utakmica je bila kvalitetna sa dosta šansi i dobro je da smo stvarali prilike. Trebalo je bolje da budemo postavljeni u odbrani dok su napadali, ali takav je fudbal – povuče svakog lopta. Jedna kvalitetna utakmica sa dobrim protivnikom. Ovo nam mnogo znači u nastavku sezone kako bismo u dobrom ritmu nastavili i verovali da možemo da uradimo ono što želimo.

Originalni članak: Sportski žurnal