Natho: Nisam srećan kad ne pobedimo

Mogli smo da pobedimo Nicu. Trebalo je da odigramo bolje. Nikada nisam srećan kad ne trijumfujemo. Bila je dobra utakmica, ali na našem terenu moramo da slavimo – naglasio je Natho.

Bibars Natho je u duelu sa Nicom pokazao da je spreman da odigra svih 90 minuta na visokom nivou na evropskoj sceni. Kapiten reprezentacije Izraela delio je lopte, žargonski rečeno, koje imaju oči. Jedno takvo dodavanje „spojilo” je sa golom Fusenija Dijabatea.

– Mogli smo da pobedimo Nicu. Trebalo je da odigramo bolje. Nikada nisam srećan kad ne trijumfujemo. Bila je dobra utakmica, ali na našem terenu moramo da slavimo – naglasio je Natho.

Crno-beli su u okršaju sa Francuzima, kao i protiv Slovacka, primili gol u ranoj fazi meča.

– U poslednje dve utakmice ne počinjemo dobro. U prethodnom duelu u Evropi primili smo dva gola u 20 minuta. Ne znam šta dovodi do toga, bili smo spremni za meč. Nekada se greške dešavaju i iz njih treba da učimo. Sretni smo što smo došli do remija.

Pulene Gordana Petrića u trećem kolu Lige konferencije, takođe, čeka težak rival iz „lige petice”. Dva dana posle proslave 77. rođendana Partizan gostuje na „Rejnenerdži” stadionu.

– Keln je jak protivnik. Slavili su. Idemo utakmicu po utakmicu. Bićemo spremni za Nemce, ali prvo moramo da arhiviramo meč u prvenstvu – rekao je Natho

Originalni tekst Sportski žurnal