Mozli sa Panterom stigao u Beograd, pa poručio navijačima: Pratite nas, biće zabavno ove sezone

Foto: Printskrin

Zvaničan početak priprema košarkaša Partizana je zakazan za ponedeljak

Zvaničan početak priprema košarkaša Partizana zakazan je za ponedeljak. U prethodnom periodu je sa igračima koji su bili u Beogradu radio trener Željko Obradović, a tokom poslednjih dana u naš glavni grad polako pristižu i strani igrači. Juče su došli Zek Ledej i Rodion Kuruc, a danas u paketu najzvučnije pojačanje u ovom prelaznom roku Kevin Panter i jedan od miljenika navijača Vilijam Mozli.

Dobar je osećaj. Bio sam ovde i ranije, lepo je vratiti se na poznato mesto”, rekao je za klupsku televiziju Kevin Panter, koji je u Partizan stigao iz milanske Olimpije. “Znam dovoljno o Srbiji i klubu, ali želeo bih da naučim još mnogo. Spreman sam za početak, nadam se uspešnoj godini”.

Odmah je Panter obavešten da su njegovi saigrači prethodnih dana trenirali nekad i po tri po sata.

Rade ono što moraju da rade. Spremni smo svi da radimo kako bismo imali dobru godinu”.

Raduje ga što će imati priliku da sarađuje sa najtrofejnijim trenerom Evrope. 

Uzbuđen sam, ne mogu da dočekam da krenemo”.

Prethodne sezone su Zek Ledej i on sa Olimpijom dogurali do fajnal-fora Evrolige. 

Moj čovek… Drago mi je što smo ovde. Igrali smo već zajedno, postigli smo dobre stvari prošle sezone. Biće uzbudljivo da pokušamo isto ovde”.

Velike ambicije o kojima se već priča ne opterećuju Pantera.

To mi je samo motivacija. Fokusiran sam na košarku i da odradim stvari kako treba. Nema tu pritiska. Želim da imamo dobru godinu. Cilj je pobeda, gde god sam u karijeri igrao, uglavnom sam pobeđivao. Sa istim ciljem dolazim ovde. Želeo bih da osvojimo što je više moguće trofeja”.

Svim novajlijama će sigurno dobro doći pomoć od Vila Mozlija, koji će započeti treću sezonu u crno-belom.

Srećan sam što sam tu. Uvek je lepo vratiti se na nešto poznato. Jedva čekam početak sezone. Radujem se u kom smeru sve ide. Imamo mnogo dobrih igrača, trenera… Sve je novo. Bio je potreban novi početak. Videćemo kako će sve ići”.

Radio je sa TrinkijerijemŠćepanovićemMatovićemFilipovskim, a sada je na redu Obradović.

Dobio sam mnogo poruka kada se Željko pridružio timu. Znam da je to velika prilika za mene i nadam se da ću je iskoristiti. Kao i uvek, kada veruješ u sebe i u saigrače, onda veruješ da ćete pobeđivati. Okupljen je dobar tim, ostaje nam da dobro odradimo pripreme i stvorimo hemiju. Za sada sve to dobro izgleda”.

Za kraj je poslao poruku navijačima:

Volim vas ljudi. Pratite nas, trebalo bi da bude veoma zabavno ove sezone”.

Originalni članak: Mozzart sport