Miletić i Avramović: Nismo ispoštovali dogovore

Košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Dušan Miletić izjavili su da je pripremna utakmica sa Fenerbahčeom bila dobra škola i da crno-beli moraju još da napreduje.

Izabranici Željka Obradovića izgubili su od Fenerbahčea 89:62 u finalu pripremnog turnira u Istanbulu.Avramović i Miletić: Nismo ispoštovali dogovoreAvramović i Miletić: Nismo ispoštovali dogovore

“Nismo odradili utakmicu onako kako smo planirali, kao protiv Monaka. Fener je izašao sa agresivnijim pristupom i u napadu i u odbrani. Igrali su dobru košarku, pogađali su otvorene suteve.”

“Mi smo takođe imali dosta otvorenih šuteva koje nismo pretvorili u poene. Dobra jedna skola, spremamo se za Efes i poslednji turnir u Atini. Nadam se da ce sve biti u redu” , rekao je za Avramović za klupsku televiziju.

Mladi Miletić rekao je da je ekipa od početka utakmice igrala dekoncentrisano i da nije ispoštovala dogovor.

“Od početka smo ušli smo dekoncentrisano u utakmicu i imali smo par grešaka. Nismo ispoštovali naš dogovor. Ovo je samo predsezona, ali je jako bitna utakmica za nas da vidimo gde smo i da napredujemo iz utakmice u utakmicu.”

“Iz ove utakmice moramo izvući poruke i videti gde smo grešili i da popravimo nasu igru. Takođe, moramo da stvaramo tim i hemiju i napredujemo”, rekao je Miletić.

Originalni članak RTS