Mijailović se oglasio o ostanku Zorana Savića

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, govorio je o mnogim temama tokom konferencije za medije na kojoj je zvanično potvrđeno da će trener crno-belih ostati Željko Obradović.

Devetostruki osvajač Evrolige potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom ABA lige.

Mijailović, prvi čovek Partizana govorio je i o sponzorstvu kompanije MTS.

MTS je Partizanov višedecenijski sponzor, sa kratkim prekidima 2015. i 2016. Ugovor sa nama je istekao 31. decembra 2023, još ga nismo produžili. Mada, ne vidim razloga da ne obnovimo saradnju, mi ih čekamo…Na početku 2024. očekujući da obnovimo ugovorne obaveze, imali smo oznaku MTS na dresovima u Evroligi, koja priznaje samo aktuelne ugovore. Onda smo natpis prekrili, jer nas je Evroliga opomenula, a poosle druge opomene, nismo smeli više da se „šalimo“, pa smo ga uklonili. U ABA možemo da imamo „MTS“ na dresovima“, objasnio je Mijailović.

Da li će u klubu ostati i sportski direktor Zoran Savić?

Postoji želja i za nastavak saradnje sa sportskim direktorom Zoranom Saviećm. Da trenutno nije na službenom putu, bio bi ovde, pred novinarima, sa Željkom i sa mnom. Nije ni njemu lako, radi veliki posao za klub, on je mnogo više od našeg saradnika, on je prijatelj“, istakao je predsednik Partizana.

Originalni članak Sport klub