Mihajlo Ilić nakon prvenca: Gol posvećujem porodici, došao je kad je bilo najpotrebnije

Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić (20) rekao je, povodom pobedonosnog pogotka u 90+6. minutu protiv Čukaričkog za 2:1, da je prvenac u dresu “crno-belih” došao kad je bilo najpotrebnije, a gol je posvetio porodici.

“Utakmica je imala evropski intenzitet. Čukarički je dobra ekipa i ovo je bila dobra utakmica sa puno šansi. Ja sam danas iskočio u prvi plan i veoma mi je drago zbog toga, ali ko god da je to bio večeras – ne bi bilo bitno. Imao sam puno šansi, do sada sam na svakoj utakmici imao bar jednu, ali nije me htelo. Možda je došlo kad je bilo i najpotrebnije. Gol posvećujem porodici”, rekao je mladi reprezentativac Srbije za klupski sajt.

Ilić je istakao da je utakmica protiv Čukaričkog bila zahtevna, ali dobra za njegovu ekipu.

“Ja sam danas iskočio u prvi plan, ali ko god da je to bio – sasvim je svejedno. Najbitnija su tri boda. Krivo što smo primili taj gol, posle nekoliko uzastopnih utakmica bez primljenog gola, ali nema veze – važna su tri boda. Idemo na pauzu, da se dobro odmorimo, posle čega se vraćamo i spremamo za dalje”, dodao je Ilić.

Gol za Čukarički postigao je Ilićev saigrač iz mlade reprezentacije Igor Miladinović.

“Čukarički ima dobre igrače. “Džin” je postigao gol i drago mi je zbog njega. Profesionalac je i ovim putem mu čestitam”.

Osvrnuo se Ilić i na savete koje dobija od trenera Igora Duljaja i kapitena Svetozara Markovića.

“Svaki vid podrške i kompliment znače, bilo da je od trenera ili saigrača. Svi, a posebno mi u poslednjoj liniji, se držimo zajedno i bodrimo jedan drugog. Kad dođe do greške, kad jedan pogreši – tu je drugi da ga ispravi”, zaključio je Ilić.

Originalni članak: Politika.rs

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta “VOLIMPARTIZAN.RS”, to možete učiniti klikom na neku od reklama, uplatom na naš PayPal ili tekući račun koji se nalaze pored tekstova