Markus Pejdž: Iskreno, ne znam kako da objasnim sve ovo?!

Nije do samog poraza, dešava se i boljima. Problem je način. Problem je 35 poena primljena u drugoj četvrtini, ukupno 57 za poluvreme protiv Burga. Markus Pejdž je svestan da je Partizan u Evrokupu odigrao užasan meč.

Iskreno, ne znam kako da objasnim“, kaže Pejdž u intervjuu za Sportski žurnal posle poluvremena u kojem su crno-beli imali čak 12 izgubljenih lopti.

Neke stvari su očigledne…

Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burg u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške… Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće“.

Posebno u odbrani.

Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš?!“, zbunjen je i Pejdž.

Za kraj…

Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo… Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto bi smo gubili na način kako mi to radimo“, kaže Pejdž za Sportski žurnal.

Izvor Mozzart sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *