Markus Pejdž: Iskreno, ne znam kako da objasnim sve ovo?!

Nije do samog poraza, dešava se i boljima. Problem je način. Problem je 35 poena primljena u drugoj četvrtini, ukupno 57 za poluvreme protiv Burga. Markus Pejdž je svestan da je Partizan u Evrokupu odigrao užasan meč.

Iskreno, ne znam kako da objasnim“, kaže Pejdž u intervjuu za Sportski žurnal posle poluvremena u kojem su crno-beli imali čak 12 izgubljenih lopti.

Neke stvari su očigledne…

Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burg u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške… Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće“.

Posebno u odbrani.

Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš?!“, zbunjen je i Pejdž.

Za kraj…

Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo… Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto bi smo gubili na način kako mi to radimo“, kaže Pejdž za Sportski žurnal.

Izvor Mozzart sport