MARKO NIKOLIĆ U SUZAMA TROFEJ POSVETIO NEDAVNO PREMINULOM OCU

Treća država – treći Kup (Partizan – Srbija, Fehervar – Mađarska, Lokomotiva – Rusija).
 

Tako je srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić, koji je moskovsku Lokomotivu doveo do trofeja, počeo svoje izlaganje nakon pobede u finalu.

A onda su emocije izbile na videlo, a nekadašnji trener Partizana trijumf je posvetio ocu, koji je nedavno napustio ovaj svet.

– Želim da čestitam porodici, svima koji su me kod kuće bodrili. Posebno mom ocu, koji je preminuo pre četiri meseca. Zbog njega sam veoma srećan – rekao je trofejni srpski trener nakon meča sa ekipom Krila Sovjetov, pa nastavio:

– Čestitam i timu na pobedi. Bilo je teško, ali je najbitnije da smo osvojili trofej. Čestitke i navijačima jer su sve vreme bili uz nas. Iako bi bilo logično da zajedno sa igračima koje vodi sada malo uživa u slavi i velikom dostignuću, Nikolić želi da u poslednjem kolu napravi još jednu veliku stvar.

– Ostala nam je još jedna utakmica do kraja sezone. Praktično, još jedno finale. Već smo osigurali plasman u Ligu Evrope (pobedom u Kupu, prim. aut.), ali i dalje imamo šanse da se probijemo u Ligu šampiona – zaključio je Nikolić.

Originalni članak: Kurir sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *