Lukić o transferu u Partizan: Ako moram da biram…

Već duže vreme fudbaler TSC Bačke Topole, Nenad Lukić, igra na visokom nivou. Ove sezone je postigao 11 golova, uz osam asistencija, pa ne čudi što Partizan želi da ga vrati.

MaxBet sport je već pisao da je 28-godišnji napadač jedan od tri fudbalera među kojima sportski sektor kluba iz Humske ulice traži novu “devetku”. Ne krije to ni nekadašnji omladinac crno-belih.

– Iskreno, postoji interesovanje. Postojalo je i ranije, ali sam odlučio da ostanem. Naravno, posle ovih sjajnih partija mislim da sam zaslužio da se u najboljim fudbalskim godinama “naplatim”. Moja budućnost je da odlaskom u inostranstvo obezbedim sebe i porodicu – rekao je Lukić za Mondo, a potom dodao da bi radije nastavio karijeru u inostranstvu nego u Humskoj:

– Da, dete sam Partizana, mnogo toga sam naučio za sedam godina u klubu, posebno od Slađana Šćepovića. Ostaje žal što nisam dobio šansu u tim mlađim godinama, ali je sad nezahvalno pričati o transferu. Kada bih birao između Partizana ili inostranstva, izabrao bih odlazak “preko”. Partizan traži napadača, ali svi traže napadača, to je tražena roba.

Lukić je godinu i po dana proveo u inostranstvu, od januara 2011. do leta 2012. godine je bio član Lokomotive iz Plodiva. Potom je igrao još za Rad, Donji Srem, Spartak, Bežaniju, Radnik, Zemun, Borac i Inđiju.

Ugovor sa TSC Bačkom Topolom mu ističe poslednjeg dana 2022. godine.

Izvor Maxbet sport