Kruševljani poručili navijačima Partizana: “Možete samo na južnu tribinu”

Očekuju dolazak navijača iz cele Srbije.

Meč koji izaziva najviše pažnje u okviru desetog kola Superlige je susret Napretka i Partizana koji je zakazan za nedelju u 17 časova u Kruševcu.

Dan uoči tog duela, Kruševljani su na zvaničnom klupskom sajtu objavili nekoliko važnih informacija za navijače koji žele da na stadionu prisustvuju sutrašnjoj utakmici.

”Danas je održan sastanak Organizacionog odbora, uz učešće svih relevantnih struktura, povodom nedeljne utakmice Napredak – Partizan. Ulice oko stadiona će biti zatvorene za saobraćaj u intervalu od 13:30 do 20 časova, a zbog očekivanog dolaska velikog broja navijača iz cele Srbije na prilazu Kruševcu će biti postavljeni kontrolni punktovi saobaćajne policije. Predviđena je i rigorozna kontrola na ulazu na stadion. Za navijače Partizana obaveštenje: sa obeležjima beogradskog kluba mogu da uđu samo na južnu tribinu!

Pošto je u pitanju utakmica visokog rizika svi navijači, uključujući i decu moraju da imaju ulaznice, koje su ujedno i polisa osiguranja (svi navijači su osigurani kod Kompanije Dunav osiguranje), pa je preporučljivo sačuvati kartu do napuštanja prostora stadiona.

Karte su danas puštene u prodaju, glavna biletarnica na ulazu na stadion radi i sutra od 10 do 17 časova, u nedelju, takođe od 10, dok se ostale otvaraju od 15 časova”, navodi se na klupskom sajtu Napretka.