Krilni napadač ponovo među crno-belima! Samo do leta, ili…?

Mnogi su se zapitali ”otkud on”?

Partizan je danas na svom YouTube kanalu pokrenuo novi izazov, pod nazivom ”5ball chalenge”.

U prvoj epizodi ovog izazova, učestvovala su desetorica fudbalera, podeljenih u dve grupe koje su se takmičile u izvođenju penala sa pet različitih lopti, bez fudbalske.

Pobedničku ekipu činili su: Miloš Jojić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Saša Zdjelar i Nikola Trujić. Oni su sa 3:1 savladali Vladimira Stojkovića, Milana Smiljanića, Aleksandra Lutovca, Nikolu Lakčevića i Slobodana Uroševića.

Primećujete, jedini koji nije u aktuelnom sastavu Partizana je Nikola Trujić, nekadašnji krilni napadač crno-belih, koji je ovog proleća bez angažmana posle rastanka sa grčkom Larisom. Do kraja sezone on će trenirati sa Teleoptikom i čekati novi angažman, a za sada nije poznato koja bi mogla da bude njegova nova stanica.

Nikolu Trujića navijači Partizana najbolje pamte iz 2015. godine i onog beogradskog dvoboja sa Steauom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada je bio strelac u pobedi crno-belih od 4:2. Iz Partizana se naredne godine preselio u Vojvodinu, a odatle u inostranstvo – u Rusiju, pa kasnije Mađarsku, Rumuniju, Grčku, a pre dve godine imao je i kraću epizodu u ekipi Voždovca.

Originalni članak i video na: Sportske net