Kralja Milana 6 – Nova adresa za navijače crno-belih

KK Partizan Mozzart Bet je danas sa ponosom predstavio novu zvaničnu prodavnicu Kluba u centru Beograda. Prodavnica će raditi od ponedeljka do subote od 09 do 21 čas. 

Kralja Milana broj 6 u Beogradu! Ova adresa od danas je novo mesto za sve navijače Partizana i poštovaoce košarkaškog kluba Partizan Mozzart Bet. Novi, moderan “fan šop” u centru Beograda, logičan je iskorak Kluba u skladu sa ambicijama i sportskim rezultatima koje postiže. 

Veliki broj artikala, uređeni prostor za presvlačenja po uzoru na svlačionicu crno-belih i atmosfera dostojna crno-bele Arene od danas čeka sve navijače Partizana. 

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote, od 09 do 21 čas. Zvanična prodavnice ispred Štark arene nastavlja sa radom u neizmenjenim terminima. 

Direktor Partizana Mozzart Bet, Dule Karavesović se obratio prisutnima tokom svečanog otvaranja: 

“Otvaranje ovog šopa je velika stvar i nova etapa za naš klub. Šop je veći, luksuzniji, moderniji i ima veći asortimaa, što je u skladu sa razvojem kluba. Nastavićemo da donosimo nove stvari, potruditi da ispravimo neke nedostatke i ispratimo sve što nas čeka”, istakao je Karavesović 

Zamenik kapitena crno-belih, Danilo Anđušić je prilikom otvaranja zvanične prodavnice rekao: 

“Sjano je da se otvori ovako neka radnja. Izgleda fantastično. Drago mi je da će naši navijači imati još jedno mesto gde će moći da kupuju razne rekvizite i nose na utakmice kada nas podržavaju, kao i do sada. Dobar je tajming za otvaranje radnje. Sledi prva utakmica u Evroligi pred našim navijačima, dolazi Barselona. Verujem da ćemo ispuniti halu do poslednjeg mesta i jedva čekamo tu utakmicu”, poručio je Anđušić. 

(Foto: Dragana Stjepanović) 

Zvanični sajt KK PARTIZAN MOZZART BET