Korona desetkovala Partizan

Aleksića je virus, srećom bez težih simptoma, zakačio dok je bio na pauzi pa je za povratak bilo potrebno duže vremena

Na pitanje hoće li biti kompletni u svojoj prvoj utakmici u Super ligi (susret prvog kola sa Šapcem je odložen), Milan Aleksić, trofejni reprezentativac, povratnik u Partrizan se nasmejao:

– Kompletni ? Još ne znamo šta to znači, korona nas je baš desetkovala. Tek smo poslednjih dana u situaciji da nam nedostaju tri – četiri igrača što je, kao, dobra vest jer nas je sa virusom bilo na pretek. Čak i oni koji budu u sastavu ne znam koliko će moći da pomognu.

Aleksića je virus, srećom bez težih simptoma, zakačio dok je bio na pauzi pa je za povratak bilo potrebno duže vremena.

– Morao sad da odradim taj virus. Ponavljam, ne samo ja, Barać, Mitrović, Boven, Velkić, Vico što korona, što prehlade. Boven i Barać sigurno neće biti u sastavu a nama ostalima je koliko je to moguće da odradimo sve kako treba.

Partizan je Aleksićev klub. Trofeji, Liga šampiona, zatim lepe godine u Solnoku, Barseloneti, o reprezentaciji sa kojom je osvojio sve više puta da ne pričamo.

– Mislim da smo na pravom putu ali treba da se zna ovo što sada budemo pokazivali neće biti ni blizu onoga što ovaj Partizan može da pruži. Duga je sezona, nadam se samo da ćemo kada treba svi biti zdravi i spremni.

O Vojvodini tek nekoliko reči:

– Zbog naše situacije moramo da budemo maksimalno oprezni i da damo u ovom trenutku najviše što možemo da osvojimo bodove – zaključio je Aleksić.

Originalni članak: Sportski žurnal