Kako je Stanojević ocenio učinak Ilieva?

Iliev pohvalio trenera pre meča sa Rostovom, a onda je Stanojević dobio priliku da oceni njega.

Partizan je na vrlo dobar način završio pripreme u Ptuju, danas je u poslednjoj pripremnoj utakmici savladao ekipu ruskog Rostova sa 1:0 golom mladog napadača Marka Milovanovića koji je na ovim pripremama golgeterski eksplodirao i najavljuje da će biti velika konkurencija Rikardu.

Odmah posle meča, trener Aleksandar Stanojević je u razgovoru za TV Arenu Sport izneo svoje prve utiske.

”Imali smo šanse, dobri smo bili. Vreme je bilo izuzetno teško, ali stvarali smo šanse, mogu da budem zadovoljan”, kratko je ocenio Stanojević.

Na pitanje Dijane Čolović da prokomentariše učinak novajlija, Saničanina, Pantića i Rikarda koji su danas bili veoma zapaženi, pogotovo Pantić, Stanojević je imao samo reči hvale.

”Bili su dobri i Pantić i Saničanin, dobar je bio i Rikardo, ulazio je u šanse, falio mu je samo taj gol.

Delovali smo sigurno, nisu nam stvarali mnogo šansi. Zadovoljan sam, žao mi je što Jović nije mogao da igra, što Holender nije bio tu. I Terzić je danas bio odsutan, imamo nekoliko lakše povređenih.

Ovo je poslednja utakmica, pa mora i rezultat da bude važan. Idemo utakmicu, po utakmicu, videćemo, polako”, kaže Stanojević.

U Partizanu su bili uvereni da će uspeti da dovedu još jedno pojačanje u napadu, ali je transfer Ngoja iz Eupena propao u poslednjem trenutku. S tim  u vezi, Stanojeviću je pružena prilika da javno oceni i učinak Ivice Ilieva u dosadašnjem toku prelaznog roka.

”Igrači znaju šta hoću, dobili smo na vreme pojačanja, voleli bismo još neko da dođe. Ali, idemo korak po korak.

Sjajan je Iliev, doveli su sve igrače na vreme, ali hoćemo i korak napred, još nešto da se desi. Videćemo, kad odemo u Beograd”, zagonetan je Stanojević, baš kao i Iliev pre početka meča.

Originalni članak: Sportske net