Kako će Stanojević rešiti pitanje ”bonusa” protiv Rada?

Sveta Marković se još uvek nije vratio, Filip Stevanović je imao problema sa povredama, a Miloševićev eksperiment sa golmanom Popovićem nije dao rezultate.

Partizan - Kako će Stanojević rešiti pitanje ''bonusa'' protiv Rada?

Novi trener Partizana Aleksandar Stanojević debitovaće u subotu u meču sedmog kola u Humskoj protiv Rada, a možda najzanimljivije pitanje uoči tog duela je koju dvojicu U21 igrača će ”baciti u vatru” u tom susretu.

Trebalo bi da je Filip Stevanović siguran, pod uslovom da se potpuno oporavio od povrede zbog koje je propustio mečeve mlade reprezentacije Srbije protiv Letonije i Bugarske.

Ali, ko će biti drugi ”bonus igrač”?

Deluje izvesno da Stanojević neće slediti ideju Sava Miloševića da to bude mladi golman Aleksandar Popović, pa će još jednog U21 fudbalera morati da izabere u ostalim linijama tima.

Najveći izbor imaće u ofanzivi, gde su mu na raspolaganju i Denis Stojković, Nikola Čolić, Nemanja Jović, Nikola Štulić.

Ako Stevanović bude spreman, za očekivati je da uz njega ”bonus” igrač bude i Denis Stojković, s suprotnom bi na krilu mogli da očekujemo Čolića.

Prema tome, očekivani sastav Partizana u subotu bi izgledao ovako:

Stojković – Miljković, Vitas, Banjak, Brežančić (Urošević) – Zdjelar, Natho – Stevanović (Čolić), D. Stojković, Asano – Sadik.

Naravno, moguća su i iznenađenja, u svakom slučaju biće zanimljivo videti Stanojevićev izbor.

Tekst preuzet sa portala Sportske net