Kad će Duljaj moći da računa na novog štopera?

Čini se da neće skoro…

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Posle brojnih apela trenera Igora Duljaja na upravu kluba da mu angažuju još jednog štopera, izgleda da je konačno pronađeno rešenje.

Belgijski defanzivac je postigao dogovor sa crno-belima i u Humsku stiže kao slobodan igrač, pošto je prethodno okončao saradnju sa nemačkim drugoligašem Braunšvajgom.

Ovaj fudbaler ima 25 godina, karijeru je počeo u Anderlehtu, a kasnije je preko Leuvena, Muskrona i Bilefelda stigao do Braunšvajga.

Na ”Transfermarktu” se njegova vrednost procenjuje na 800.000 evra, ali potencijalni problem De Medine u Partizanu je što dugo nije igrao, nije prošao pripreme, tokom leta je individualno radio, pa se postavlja pitanje koliko će mu biti potrebno vremena da ponovo bude fizički spreman, kao i da se uklopi u novu sredinu.

On je poslednji meč odigrao krajem aprila, jedno poluvreme protiv Paderborna kada je njegov tim izgubio čak sa 5:1.

U prošloj sezoni ukupno je odigrao 19 mečeva, bez postignutog gola ili asistencije, mada pored uloge štopera može da se snađe i na bekovskim pozicijama.

Na njemu je sada da se što pre nametne treneru Duljaju, ali teško da će u narednih mesec dana imati značajniju ulogu u timu.

Originalni članak: Sportske net