Jovetić posle meča o Partizanu: “Oni su u mom srcu, vraćamo se gde nam je mesto!”

Žao mu je što Partizan ne igra evropsko takmičenje ove sezone…

Stevan Jovetić je sa Olimpijakosom bio definitivno najpoznatije lice na stadionu u Bačkoj Topoli, dočekan je ovacijama, a posle utakmice je imao reči hvale za TSC i istakao je da je bod Olimpijakosa premalo za taj tim. 

“Mislim da su bili treća liga kad sam igrao za Partizan. Lep je osećaj, radujem se kad ekipe sa ovog prostora napreduju i igraju evropska takmičenja. Nadam se da će i crnogorski tim igrati Evropu uskoro. 

TSC je dobar klub, moramo ovde da pobedimo, ali to ne umanjuje njihovu dobru igru. Oni su izgarali na terenu na kraju. Morali smo rutinski da privedemo kraju utakmicu”, rekao je on. 

Jovetić je prokomentarisao i predstojeću utakmicu Srbije i Crne Gore u okviru kvalifikacija za EURO. 

“Biće to jedna lepa utakmica. Srbija igra sa Mađarskom, mi imamo utakmicu sa Libanom. Daćemo sve od sebe da se dobro spremimo, očekujem prelep ambijent”, rekao je on. 

Ističe da mu je žao što Partizan nije u Evropi ove sezone…

“Naravno… Partizan je u mom srcu, predivne sam godine proveo tamo. Nije mi milo da vidim da nije najbolja situacija, ali vidim da ide na bolje. Nadam se da ćemo se već ove godine vratiti gde nam je mesto”, rekao je on. 

Jovetić je posle završetka utakmice bio i glavna meta svih mlađih navijača koji su došli na večerašnji spektakl u Bačkoj Topoli, crnogorski reprezentativac je uživao sa njima i podelio je mnoštvo autograma i zajedničkih fotografija. 

Razmenio je i par rečenica sa trenerom Lazetićem…

Originalni članak: Sportske net