Još samo 4 dana za spas ili pokop Partizana! Crno-beli moraju da nađu milione ili ih neće biti u Evropi!

Licenca za takmičenja pod okriljem UEFA uslovljena je izmirenjem duga prema bivšim fudbalerima

Kakvo je stanje u Fudbalskom klubu Partizan jasno je svima.

Blago rečeno – na ivici propasti nalaze se crno-beli dok ih aktuelno rukovodstvo sve više i više gura u crnilo.

Gospodu Milorada Vučelića i Miloša Vazuru ništa ne žulja u udobnim foteljama, pa ni činjenica da se nekada veliki klub raspada.

Navijači Partizana će u utorak još jednom na proteste protiv vladajuće garniture, koja ima rok do 31. marta da napravi nešto što će crno-bele bar na tren izvući iz očajnog položaja.

Kako piše sportski žurnal to je dan UEFA monitoringa, odnosno rok do kog Partizan mora da izmiri dugove nekadašnjim fudbalerima.

Stadion Partizana

Spisak igrača kojima nisu isplaćene sve zarade je podugačak, a najsvežije ime na njemu je Lazar Marković, zajedno sa Milošem Jojićem, Zoranom Tošićem, Vladimirom Stojkovićem… Sve su to momci koji su dali mnogo sebe crno-belima. A njima se duguje, prema nekim izvorima iznos je milionski, i nije lako videti rešenje za samo četiri dana.

ako rešenja ne bude i novac ne bude isplaćen igračima, neće biti ni UEFA licence za narednu godinu. U prevodu ništa od bilo kog takmičenja u Evropi bez obzira na mesto koje Partizan izbori u Superligi.

E sad, za sredu ili četvrtak zakazana je Skupština na kojoj će se (tako bi trebalo) raspravljati o odgovornosti predsednika Upravnog odbora.

Možda i prekasno, a možda se i desi neko čudo pa crno-beli prežive i ovu krizu. Još 4 dana ostala su za spas ili pokop Partizana.

Originalni tekst 24sedam.rs