DECA PARTIZANA: Reprezentativna pauza nekima donela ostvarenje velike želje

Reprezentativna pauza je u toku, ali za omladince i kadete Partizanove omladinske škole nema odmora. Sa nacionalnim timom iz omladinske selekcije su četiri igrača – golman Mihajlović, Jevremović, Petković i Stjepanović, dok ostatak ekipe trenira na sportskom centru Partizan – Teleoptik i sprema se za nastavak šampionata.

„Nakon utakmice koju smo imali u sredu, sa ekipom Rada, imali smo jedan slobodan dan. Nakon toga smo odradili jedan kvalitetan, intezivan, jak trening, a onda su igrači imali dva dana pasivnog odmora. Ovaj period sada koristimo da radimo na nekim nedostacima. Kao i svi takmičarski mikrociklusi takav je i ovaj, samo sa malo većim intezitetom“, kazao je kondicioni trener omladinske selekcije Uroš Đedović.

Zajednička želja za sve igrače omladinske škole, bez obzira na to za koju selekciju igraju, je da jednog dana budu deo prvog tima. Tokom reprezentativne pauze, želja se na kratko, bar za sada ispunila – Nemanji Trifunoviću, Mihajlu Isailoviću, Dimitriju Aćimoviću, Milanu Aleksiću i Luki Tanasijeviću, koji su nam u novoj epizodi „Dece Partizana“ otkrili kakav je osećaj biti “rame uz rame” na treningu sa igračima koji su njihovi idoli.

Svaka fotografija iza sebe krije neku emociju i priču, a u ovoj emisiji vam predstavljamo foto albume omladinca Stefana Nikolića i kadeta Dušana Jovanovića, koji nam otkrivaju kakvi su bili njihovi fudbalski počeci i prvi koraci u ostvarenju fudbalskih snova.

Ove nedelje smo nastavili sa fudbalskim “izazovima”. Naši omladinci Mihajlo Petrović i Aleksa Ćelić su šutirali penale, dok je na golu bio golman iste selekcije Nikola Ralić.

Zvanični sajt FK Partizan