Još jedna sportska sekcija Partizana podržala Ostoju Mijailovića

Biciklistički klub Partizan naveo je u saopštenju za javnost da podržava novo rukovodstvo JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

“Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović”, navodi se u saopštenju.

Klub je dodao i da je “nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata” dao prednost programu Ostoje Mijailovića, jer je u njemu “prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman”.

“S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima”, dodaje se u saopštenju.

Protivkandidat Mijailoviću na skupštini JSD Partizan na kojoj se biraao novi predsednik bio je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić.

Mijailović je zbog neregularnosti sa većinom delegata napustio skupštinu, i organizovao posebnu sednicu na kojoj je izabran za novog predsenika JSD Partizan.

“Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje”, navodi se u saopštenju.

JSD Partizan i dosadašnje rukovodstvo na čelu sa Miloradom Vučelićem podnelo je krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Mijailovića i lica zaposlenih u APR-u zbog falsifikovanja i zloupotrebe službeng položaja.

Originalni članak B92.net