JOJIĆ SREĆAN ŠTO SU U ISTOJ GRUPI DVA KLUBA U KOJIMA JE OSTAVIO DUBOK TRAG: Atmosfera će biti sjajna i u Kelnu i u Beogradu!

Fudbaleri Partizana nisu imali nimalo sreće, pošto će se u Ligi konferencija u grupnoj fazi sastati sa Kelnom, Nicom i ekipom Slovackog iz Češke. Susret sa Kelnom biće posebno emotivan za Miloša Jojića, koji je minulog leta napustio crno-bele kao slobodan igrač, a prethodno je, uprkos dugom stažu i ostavljenom dubokom tragu, istrpeo salvu kritika zbog nekoliko krupnih grešaka.

Jojić je proveo čak tri sezone u Kelnu, a na 59 utakmica za “jarčeve” dao je osam golova. On je izjavio da je vrlo srećan što će njegovi bivši saigrači moći da vide u kakvoj je atmosferi igrao.

– Nemam mnogo toga da kažem, jer nisam deo ni jedne ni druge ekipe. Međutim, kada sam video da se na žrebu mogu susresti, ne mogu da kažem da nisam navijao za to, jer će se igrati dobar fudbal gde će uživati, pre svega, igrači ali i navijači. Atmosfera u Kelnu, na stadionu, je sjajna, dok naši navijači prave u Beogradu odličan ugođaj, poznat svima. Biće mi drago da i jedni i drugi vide gde sam bio. Jedva čekam da počne Liga konferencije kako bih pogledao te dve utakmice koje će Partizan odigrati – rekao je Jojić.

Pre Kelna, Miloš Jojić je jednu sezonu odigrao za Borusiju iz Dortmunda, gde je pre osam godina otišao iz Partizana.

Originalni članak: Kurir sport