Jojić: Rani gol nas je rasteretio u Inđiji

Fudbaler Partizana Miloš Jojić rekao je da je njegov tim postizanjem ranog gola bio rasterećeniji i da je mnogo lakše igrao protiv Inđije

Postigli smo gol i mnogo lakše i rasterećenije smo igrali. Inđija je neugodan protivnik koji izlazi visoko da pritiska. Utakmica je igrana po jako lošem terenu, međutim kada otvoriš utakmicu golom, sve je lakše, a nama je to pošlo za rukom“, rekao je Jojić posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Inđiji domaću ekipu sa 6:0, u meču 24. kola Super lige Srbije.

Mislim da utakmica nije bila lepa za gledanje, ali kada imate šest golova onda ima i interesantnih momenata sa meča. Moglo je još golova da bude, imali smo šanse i iz prekida i iz igre. Zaslužena pobeda i upisana tri boda po šta smo i došli“, dodao je Jojić.

Partizan u utorak u 25. kolu Super lige Srbije dočekuje ekipu Vojvodine, a Jojić je istako da veruje u svoje saigrače, da će nastaviti sa pobedama.

Sada ostaje da se odmorimo i pripremimo za narednu utakmicu sa Vojvodinom, odmah su iza nas na tabeli i igraju dobro, jedna su od boljih ekipa u ligi. To će biti derbi kola, igramo na svom terenu u dobrom naletu. Verujem u svoju ekipu i saigrače da ćemo nastaviti pobednički niz“, rekao je Jojić.

Izvor Sportski žurnal