JELENA STANIMIROVIĆ PRED LAJKOVAC: Imamo mogućnost da ispišemo nove stranice istorije ŽOK Partizan

Odbojkašice Partizana sutra u Lajkovcu imaju šansu da u majstorici četvrtfinala plej-ofa Super lige Srbije, ispišu novu stranicu u istoriji ŽOK Partizan. Posle furiozne igre i maksimalne pobede u drugoj utakmici, naše odbojkašice sa velikom dozom optimizma putuju na sutrašnju majstoricu.Tim povodom naš sajt je kontaktirao kapitena ŽOK Partizan, Jelenu Stanimirović, koja nam je u prijatnom razgovoru iznela lična očekivanja

Jelena, kako ti je u Partizanu i jesi li zadovoljna od kada si stigla u klub?

-U Partizan sam došla nakon kratkog angažmana na Kipru i na obostrano zadovoljstvo sklopili smo saradnju i ostvarili cilj koji je bio zacrtan za tu sezonu . U ovoj sezoni smo postavili veće ciljeve koje smo na putu da ostvarimo .

Kako generalno ocenjuješ do sada učinjeno u ovoj sezoni?

-Uz naporan rad i kvalitetne treninge smo uspele da ostvarimo ono što prethodne generacije Partizana nisu uspele , a to je borba za polufinale play off-a. Gledajući s te strane ova sezona može se smatrati uspešnom, mada se mi ne zadovoljavamo i želimo dalje i snažnije.

Vaša očekivanja od utakmice u Lajkovcu protiv domaćeg Železničara?

– Sutrašnjom utakmicom imamo mogućnost da ispišemo nove stranice istorije odbojkaskog kluba Partizan. Daćemo sve od sebe, borićemo se do poslednje kapi znoja i nadamo se da ćemo obradovati armiju naših navijača prolaskom u završnu borbu plej-ofa.

Za kraj, Jelena je još dodala:

Želela bih samo i ovim putem da se zahvalim stručnom stabu i upravi kluba na ukazanom poverenju kao i navijačima Partizana koji nam pružaju podršku , zbog novonastale situacije , i van terena ! Nadamo se da ćemo opravdati očekivanja i zajedno slaviti u narednom periodu.