Izjava zahvalnosti navijačima Partizana od strane predsednika RK Partizan

Našem sajtu javio se predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić, sa željom da se još jednom posebno zahvali svim Grobarima koji su izašli u susret akciji kupovine sezonskih ulaznica za utakmice RK Partizan.

Izjavu Vam prenosimo u celini :

Dragi moji grobari!!!
Po ko zna koji put ste dokazali i pokazali da ste najbolji navijači na svetu!
Vaša ljubav nema granica!
Imam veliku potrebu da vam se zahvalim na podršci i pomoći našem R.K.Partizanu jer u ova teška vremena ste pokazali ogromnu solidarnost i veru u naš klub. Mi će mo sve uraditi da vam to vratimo na terenu i ostvarimo što bolji rezultat!!!
Sa ponosom nosimo dres i grb Partizana.
Ovim putem se posebno zahvaljujem Grobarima iz Ciriha,Pariza,Amsterdama,Štutgarta,Stokholma,Vićence,Augsburga,Beča i svim ostalim iz evropskih gradova što su kupili sezonske karte znajući da verovatno neće dolaziti na utakmice,tako napravili nemerljivu pomoć našem klubu. Kako izraziti zahvalnost,kako to rečima objasniti KOLIKO nam to pomaže i znači? Rukomet nije sport koji donosi novac za razliku od drugih sportova ali je zasigurno dinamičan i lep. Nemamo pomoć od društvenih firmi,velikih privatnih firmi zato imamo vas!!! Vi ste naša snaga,vera i nada!!! Posebnu zahvalnost iskazujemo Globos osiguranju, privatnoj kompaniji BIOCLINICA, kompaniji Cortex labs Preparat primed, gospodinu Svetislavu Špadijeru Baji što je prepoznao našu borbu na terenu sa najmanjim budžetom u ligi!!
Takođe Draganu Postiću,Milanu Bajiću,Neđeljku iz Ćuprije,Milošu Spasiću iz Niša, Bobanu Rusu Stamenkoviću iz Grdelice, i grobarima Požega,Beograd,Leskovac,Novi sad i svih ostalih gradova u Srbiji!Zahvalnost ide i Grobarima Banovo brdo kao i Lazaru Balaću iz Čikaga!!
Alminu iz Mostara!!
Grobarima iz Gajdobre!!!
Hvala vam na pomoći jer sa takvim prijateljima R.K. Partizan će biti ono što svi očekujemo i priželjkujemo jedan od najboljih klubova u Srbiji.
Akcija sezonskih karata se nastavlja i pozivamo sve navijače Partizana da se priključe kupe sezonsku kartu kako bi bili još jači i Bolji!!!
“KAKVA SE TO BUKA ČUJE,
JAČA OD BURE I OLUJE,
OD TAJFUNA OD ORKANA,
NAVIJAČI PARTIZANA”

Dobrica Erić

Predsednik RK Partizan :

Željko Perkunić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *