Ivanović u konkurenciji za igrača sezone u Sloveniji

Ofanzivac zapažen u dresu Olimpije

Sindikat profesionalnih fudbalera Slovenije saopštio je nominovane fudbalere u konkurenciji za nagradu igrača sezone, a među konkurentima za priznanje je i srpski internacionalac Đorđe Ivanović.

Ofanzivac Olimpije nominovan je uz saigrača Maka Elšnika i Senijada Ibričića iz Domžala, te bi mogao da nastavi niz indivdualnih priznanja srpskih fudbalera u inostranstvu, nakon što su za najbolje u šampionatima Holandije i Poljske proglašeni Dušan Tadić i Filip Mladenović.

Ofanzivac kluba iz Ljubljane je u aktuelnoj takmičarskoj godini odigrao 33 susreta i na njima postigao 11 pogodaka uz šest asistencija čime je dao značajan doprinos timskom učinku Olimpije koja zauzima treće mesto u Prvoj ligi Slovenije, sa bodom manje od Mure i četiri u odnosu na Maribor.

Kada je u pitanju nagrada namenjena najboljem treneru u sezoni nominovani su Dejan Grabić (Bravo), Ante Šimundža (Mura) i Dejan Đuranović (Domžale), dok su u trci za najboljeg mladog fudbalera Timi Maks ElšnikDario Kolobarić (Domžale) i Nardin Mulahusejnović (Koper).

Originalni članak :Mozzart sport