INTERVJU-MAJA TRAJKOVIĆ : MI SMO JEDNA VELIKA PORODICA

Intervju preuzet sa fb profila:Odbojkašice Partizana Crno-beli svet

1.Imajući u vidu da je tebi ovo već druga sezona u crno-belom dresu,može li se reći da si starosedelac 😀 ?
Maja: Pa ako uzmemo u obzir da je klub pokrenut prošle godine, onda možemo i tako da kažemo 😀 Prezadovoljna sam uslovima,odnosom ekipe i uprave,treninzi su na vrhunskom nivou,atmosfera u klubu je nezamislivo dobra,mogla bih razloge do sutra da nabrajam,ali shvatate poentu 😀

2..Kako ti sama vidiš svoj napredak od kada si u Partizanu?
Maja: Po mom skromnom mišljenju,rekla bih da sam dosta napredovala.Trener je uvideo prostor za napredak i maksimalno iskoristio priliku.Dobro osmišljenim i planiranim treninzima,sve smo napredovale i dalje napredujemo.

3.Hoće li Majina levica i u novoj sezoni biti bar onoliko ubojita kao u predhodnoj?
Maja: Možda čak i opasnija,videćemo još.Pripreme su u toku,radi se na dostizanju forme,jačamo svakim treningom,tako da očekujem da bude i strašnija.

4.Kako ti izgleda i kako izdržavaš ovaj prvi deo priprema?
Maja: Uh,kako vreme prolazi,mogu reći da malo lakše podnosim pripreme,jer smo dosta trenirali i dostigli smo neki određeni nivo kondicije.NIje još to to,ali biće.Pripreme protiču sa dosta znoja, truda,upala mišića,ali ne žalimo se.

5.U odnosu na prošlu sezonu ima određenih promena.Nov je kondicioni trener,došle su neke nove igračice,a atmosfera?Da li se promenila?
Maja: Prošli kondicioni trener nam je mnogo prirastao za srce,i njegov odlazak nam je svima teško pao,ali novi kondicioni trener je veoma stručan,radi sa nama,prezadovoljna sam odnosom koji je do sad stvorio sa nama,sve smo ga prihvatile.Što se tiče ekipe i atmosfere,sve je ostalo kao i do sad,mi smo jedna velika porodica,atmosfera je uvek pozitivna,nema mesta negativnosti.

6.Dakle,ponovo prvi?
Maja: Pa kako drugačije?

7..Koja je tvoja poruka navijačima Partizana?
Maja: Želim da poručim da nastave da nas prate i da navijaju za nas,njihova podrška nam mnogo znači,možda i više nego što oni to misle!

Фотографија корисника Odbojkašice Partizana Crno-beli Svet