IGOR VUJAČIĆ: Ne pada mi na pamet da napuštam Partizan!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević, rekao je nedavno da su svi igrači na prodaju osim Igora Vujačića. Sada je stigao i njegov odgovor na to.

IGOR VUJAČIĆ: Ne pada mi na pamet da napuštam Partizan!

Štoper crno-belih je otkrio koliko mu znače ove reči i ukazano poverenje.

„Posle takve Stanojevićeve izjave ne pada mi na pamet da napuštam Partizan! Stanojević mi je kazao isto što i vama, novinarima: u decembru – možeš, ali sad… da ostanem. Naravno da mi tako nešto izuzetno znači, bez obzira što je sad još veći pritisak na meni. Svetozar Marković se vratio u Olimpijakos i, definitivno, ne bi bilo dobro po klub da u istom prelaznom roku ostane bez oba štopera standardna u prethodnoj sezoni. Daću sve od sebe da opravdam Stanojevićevo poverenje“, rekao je Vujačić.

On je potvrdio da je francuski Tuluz i još jedan tim iz Rusije bio spreman da ponudi za njega dva miliona evra.

„Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću da dobijem takve ponude. Još jedan dokaz šta je Partizan u međunarodnim okvirima„, rekao je Vujačić i dodao:

„Partizan je ogroman klub, razlog da mi srce bude puno. Iznenadio sam se kad sam dobio prelepu vest, hvala navijačima na tome. Daće Bog da u narednom periodu neki ofanzivac bude igrač sezone, bilo bi bolje za sve“, zaključio je Vujačić.

On je nedavno proglašen za najboljeg igrača Partizana po glasovima publike.

Partizan danas igra svoju novu pripremnu utakmicu protiv ekipe Rostova od 18 časova.

Originalni članak: ProSport