Holenderu bilo dovoljno pola sata za prvi gol (VIDEO)

Bivši partizanovac zablistao na debiju u Mađarskoj: Holenderu bilo dovoljno pola sata za prvi gol (VIDEO)

Printscreen/YouTube

Bivši fudbaler Partizana Filip Holender postigao je gol na prvom meču u dresu Vašaša koji je njegovom timu doneo bod (2:2) u duelu sa ekipom Paksi.

Holender je pružio odličnu partiju i bio jedan od najboljih aktera meča, podsetivši tako na svoje mečeve za crno-bele po dolasku iz švajcarskog Lugana u jesen 2020. godine. Tada je kod trenera Aleksandra Stanojevića dobijao priliku na poziciji najisturenijeg igrača, a 26 nastupa obeležio je sa devet golova i pet asistencija.

Već u sledećoj sezoni više nije dobijao toliko prilike da igra i zato je izgubio status reprezentativca Mađarske. Stanojević je odlučio da forsira isključivo Rikarda, pa su i Filip Holender i mladi Marko Milovanović kao njegove alternative morali da razmišljaju o promeni sredine, jer se to predeljenje nije promenilo ni kod Ilije Stolice.

U završnici utakmice Holender je ponovo bio u centru pažnje zbog verbalnog sukoba sa trenerom Robertom Valtnerom, koji je probao da isprovocira incident prilikom jednog pokušaja da klizećim spreči odlazak lopte u aut.

Originalni članak: 24sedam.rs