Obradović “proziva” 15. avgusta, evo kada dolaze stranci…

Dok cela država bruji o slučaju “Teodosić”, klubovi polako pakuju plan priprema za početak nove sezone. Poznato je kada će motore da upale košarkaši Partizana.

Euforija se vratila među navijače Partizana. “Grobari” sa ushićenjem čekaju povratak “patnog valjka” u elitu. Prema nezvaničnim informacijama pripreme Partizana počeće sledeće nedelje, najverovatnije 15. avgusta. Stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem će prvo da okupi mlade igrače, dok će stranci da im se priključe sedam dana kasnije.

To su Kevin Panter, Zek Ledej, Džejms Naneli, Dante Egzum i Matijas Lesor. Četiri igrača imaju obaveze u reprezentacijama, a to su Aleksa Avramović (Srbija), Jam Madar (Izrael), Gregor Glas (Slovenija) i Joanis Papapetru (Grčka). Oni će se klubu priključiti po završetku obaveza u nacionalnim selekcijama.

U odnosu na prošlu sezonu, crno-beli tim su napustili Dalas Mur, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Rodions Kuruc. Novi ugovor je dobio Matijas Lesor, a od pojačanja tu su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Nanuli i Joanis Papapetru.

Originalni članak Maxbetsport.rs